ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
مناسب جهت کلیه افراد
آیا از ضرر و زیانداروهای شیمیایی اطلاع کافی دارید؟
آیا می خواهید با انواع میوه ها و خواص درمانی و دارویی آنها آشنا شوید؟
سبزیها و میوه ها تنها منابعی هستند که دارای آهن و املاح معدنی و ویتامین ها هستند،این مواد برای دستگاه بدن ما علیه اختلالات غذایی لازم هستند و از همین منبع است که آهن و املاح معدنی آن قابل گوارش و جذب در بدن است.
آهن و املاح معدنی و ویتامین هایی که در سبزی ها و میوه ها وجود دارد آمیخته و همراه است با سلولز،تانن،انواع سقز،پکتین،اسیدها و روغن های مایع اصلی که در طب ، خواص درمانی آنها مدت هاست شناخته و معروف شده است.
در صنایع داروسازی،این مواد را از انواع سبزی ها و میوه ها استخراج می کنند و آن را در معالجه و درمان انواع بیماریها بکار می برند.اکتشافاتی که با پنی سیلین و تیروتریسین و آنتی بیوتیک های دیگر که در اصل نباتی هستند به عمل آمده است دانشمندان و پزشکان را وادار کرده است اسرار گیاهان دارویی را کشف کنند.در آمریکا آزمایشگاه های مجهز و علمی بنیان گذاری شده و دانشمندان شب و روز در این لابراتوارها درباره خواض غذایی و درمانی سبزی ها و میوه ها پژوهش و آزمایش می کنند و هر ساعت به یکی از اسرار پوشیده طبیعت پی می برند که هر یک از آن اسرا برای جامعه بشری موجب اعجاز و شگفتی است.